Logo Cadeaubon kopen

Meld je nu direct gratis aan

als acceptant/deelnemer!

Aanmelden

Cadeaubon Hoeksche Waard

Samen staan we sterk!

Aanmelden

Een uniek product voor jouw zaak

Voor en door lokaal

Aanmelden

Cadeaubon Hoeksche Waard

Welkom bij Cadeaubon Hoeksche Waard, een uniek cadeau voor de consument en voor de lokale ondernemer. Cadeaubon Hoeksche Waard is een initiatief voor en door ondernemers uit de Hoeksche Waard. Deelnemer/acceptant worden is GRATIS en er worden geen afdrachtkosten berekend.

Door uw medewerking kan de consument zijn tegoed in uw zaak besteden. Dat is voordeel voor iedereen, zo werken wij samen aan een uniek streekproduct. Er komt dit jaar al voor 150.000,- aan bonnen in omloop. Zorg dat die bij u besteed kunnen worden!

Het verwerken van de cadeaubon is zeer gemakkelijk, bekijk onderaan de pagina de korte instructievideo.

Direct aansluiten

De voordelen op een rij

Deelname is gratis

Afdracht 0 procent

Geen extra werk

Geld automatisch op uw rekening

Grote reclamecampagne

Eenvoudige inname via app of website

Uniek streekproduct


"een initiatief voor en door ondernemers uit de Hoeksche Waard"

Altijd een uniek cadeau

Laat je klanten kiezen tussen bedragen of arrangementen

Zo werkt het innemen van een cadeaubon

Meld je nu direct gratis aan als acceptant/deelnemer!

Vul hieronder jouw gegevens in en wij regelen de rest.

Over ons

Cadeaubon Hoeksche Waard is een gezamenlijk initiatief van Detailhandelsraad (DHR) en Gebiedsmarketing Hoeksche Waard. Zij maken zich sterk voor de lokale ondernemer.

De Detailhandelsraad Hoeksche Waard (DHR) is een adviesraad die zich inzet voor een goed functionerende detailhandel in deze regio. Het gebied waar u werkzaam bent, waar u omzet maakt, klanten bedient en medewerkers aan het werk hebt. Een raad door ondernemers voor ondernemers.

De leden van de DHR hebben allen een eigen retailonderneming. Bij elkaar vertegenwoordigen de huidige zestien leden nagenoeg alle kernen, winkeliers- en ondernemersverenigingen en BIZ-gebieden. Deze brede afspiegeling stelt ons in staat contact te houden met de hele regio, zodat wij ontwikkelingen in de detailhandel actief kunnen volgen. Als DHR geven wij gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente en zijn wij direct aanspreekpunt voor collega-ondernemers, onroerend goed-eigenaren en gemeenten.